1. Rest in Peace Paul (Kegger) If you would like to help the family in this time of great sorrow and need, you may donate on their GoFundme page: https://www.gofundme.com/mckechnie-medical-and-funeral-fund?
    Dismiss Notice

Slow loading... is it just me?

Discussion in 'AK New Format' started by eljr, Jan 6, 2017.

  1. RDecartridge

    RDecartridge "I hear, therefore I am" Subscriber

    Sloth-like (again)
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 22, 2017
  2. soundmotor

    soundmotor super modified Subscriber

    I have up & down periods with the site too. Sometimes it just sits on the forum start page without loading them up, everything is blank.

    Other times no issues. I've started checking my DL/UL speed when this happens and so far that does not seem to be a problem on my end.

    http://www.speedtest.net/
     
  3. grillebilly

    grillebilly Empty Head Subscriber

    Messages:
    13,898
    Location:
    Fairfax VA
    The evil black box did me in again. Completely shut down replying to threads. As soon as I closed it all was fixed. Must be Russian hackers.
     
  4. KingBubba

    KingBubba "Too Much Stuff" Subscriber

    Messages:
    8,249
    Location:
    Brooksville, Fl.
    Today is the first time I have noticed any slowdown since the new system. The slowdown is not only from page to page, but also with the part of the system when you hover the mouse over a forum entry to see the first part of the thread in the balloon above it. This particular thing is taking way too long.
     
  5. zebra03

    zebra03 All Audio - NO BS

    Messages:
    10,205
    Location:
    West of Weedville
    The last couple of days I have ben getting security alerts and AK has been locking up the computer . PITA
     
  6. Eywadude

    Eywadude Lunatic Member

    Messages:
    10,101
    Location:
    Ontario, Canada
    Jeez, what's going on?
     
  7. zebra03

    zebra03 All Audio - NO BS

    Messages:
    10,205
    Location:
    West of Weedville
    Security certificate not recognized . If I let the page sit for a couple minutes , it will settle down .
     
  8. Eywadude

    Eywadude Lunatic Member

    Messages:
    10,101
    Location:
    Ontario, Canada
    ^Yikes! That's awful! :( For me if things are running slowly here on AK (which seems to be at least half the time, unfortunately), pages usually take anywhere between 5-15 seconds to load. Also, when I go to edit a post it takes about the same amount of time for the edit window to load. Same thing goes for when I re-enter the post. When things are slow, just about all actions on AK take that amount of time for me.
     
    eljr likes this.
  9. uofmtiger

    uofmtiger Super Member

    Messages:
    4,364
    Location:
    Memphis
    I have been getting the security certificate error the last couple of days at work. I have to use the task manager to close the page.
     
  10. zebra03

    zebra03 All Audio - NO BS

    Messages:
    10,205
    Location:
    West of Weedville
    Exactly , me too .
     
  11. SaturationPt

    SaturationPt AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    357
    Location:
    N.E. Indiana
    I think most of it is the ads and especially the video ads that I get on this site, ... slower than pretty much any site, I get warnings, asks me if the site can run an ap on my computer, ... really annoying.
    I wish that paying to be a member here would have given me an ad-free experience, ... apparently it's the opposite!
     
    pustelniakr likes this.
  12. Eywadude

    Eywadude Lunatic Member

    Messages:
    10,101
    Location:
    Ontario, Canada
    That might be a good suggestion, but try running an ad blocker. It makes sites load much faster and easier (because it isn't loading a ton of ads), and you don't get all those annoying popups. Just a thought. But with that said, things are still slow for me here for whatever reason.

    Any word yet from the mods/admin. on this issue at all?
     
  13. Westy56

    Westy56 A symphony of paradox

    Messages:
    6,488
    Location:
    Abq, NM
    This a problem for some but not for all. This site is never slow for me.
    As I stated before, my security settings are on high.
     
  14. whoaru99

    whoaru99 Epic Member

    Messages:
    37,394
    Location:
    LoTL
    Comes and goes for me so I'm never quite sure if it's this site or something else.
     
  15. Eywadude

    Eywadude Lunatic Member

    Messages:
    10,101
    Location:
    Ontario, Canada
    Comes and goes for me too.
     
  16. SaturationPt

    SaturationPt AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    357
    Location:
    N.E. Indiana
    It's this site. I have a couple of other sites that I started to frequent, one Mercedes site and one for-sale site that have the same burdensome adware and loading problems, I have found alternatives to them and don't go there anymore and am looking for a good alternative to this site also. Its a shame because there are so many good people here.

    I suspect that the reason that we get no response is because the Admins / site owner has a contract with the server company that requires certain ads to run, and there's really nothing that they can do at this point. Perhaps when the current contract is up for renewal they will make a different choice, such as allowing those of us who pay to be here to bypass the ads, we can always continue to suggest it to them. Until then, they should know that many people who are turned off by having to wait, to hear annoying video ads, and to seek third-party ad blocking plugins just on this site will visit here less or not at all, and that will affect their hit count also. It will also affect how many of us will commit to paying again.

    Just a choice of dollars, I hope that the ownership here chooses well.
     
  17. buglegirl

    buglegirl In The Direction Of The Singularity Subscriber

    Messages:
    11,382
    Location:
    Mid Atlantic
    Does not affect me so I am staying and just renewed.

    Frannie
     
  18. motorstereo

    motorstereo the wonder of it all Subscriber

    Messages:
    9,426
    Location:
    Connecticut
    It's time related here. Peak hours like 5-8 at night seem to be the slowest when there's lots of traffic here. Early in the am (before sunrise) it loads as quick as I can click
     
  19. SaturationPt

    SaturationPt AK Subscriber Subscriber

    Messages:
    357
    Location:
    N.E. Indiana
    When I don't get warnings about the site trying to open an ap, the page runs fairly well, when my internet is running fast it runs fairly well, but I do notice the fan running any time I'm at AK (like right now). The warnings are random, some days on every click and other days (like this morning) less frequent, I think it just depends on which ads load on that particular page/click.

    If you watch your resource monitor on your computer you will see the differences and right now it seems to be running fast and light. I'd like to believe that this indicates a change in the AK site, but I've hoped that before when it seemed to be going well, ... still hoping.
     
  20. +48V

    +48V hi-fi or die

    Messages:
    2,294
    Location:
    Tega Cay
    That is extremely unlikely. The ads on this site are 100% voluntary and run at the discretion of the owner.
     

Share This Page